Szolgáltatások

Pontos árajánlatért üzenj  a kapcsolat menüpont alatt!

* A kiírt ár minden esetben a már fizetendő összeg. Az árak Alanyi Adómentesek, Áfát nem tartalmaznak.

Miben számíthatsz még rám?

Az alábbi témakörök mind szorosan kapcsolódnak a weboldaladhoz, illetve webes jelenlétedhez. A folyamatok hatékony szinkronizációja nagyban segítheti vállalkozásod gördülékeny működését és fejlődését!

Kérj egyedi árajánlatot!

Hírlevelek

Hírlevelek időzítése, kiküldése, a szolgáltató kiválasztása és rendszer kialakítása a tökéletes működés érdekében!

Közösségi Média

Tudtad, hogy a közösségi médiafelületek részben összeköthetők, összehangolhatók, weboldalba integrálható funkciókkal rendelkeznek? Érdemes kihasználni az általuk nyújtott előnyöket!

Közös munka a cél érdekében

A weboldalad elkészítése után sem engedem el a kezed! Együtt fejlesztjük a vállalkozásod webes jelenlétét, hogy ne álljon meg a növekedés!

Kommunikációs Support

Milyen felületeken milyen módon kommunikálj, hogy az a legkevesebb munkát jelentse a számodra? Hol érdemes már automatizálnod és mikor ésszerübb még a személyes kapcsolattartást választanod?

SEO szempontú hozzállás

Milyen kulcsszavakat használj az oldalon? Milyen közösségi médiába érdemes nagyobb energiát fektetned? Megfelelőek a képméretek az oldaladon? A Google robotjai tudják olvasni a weboldalad kódját? A tudatos tervezésnek lesz eredménye!

Felületek összehangolása

Google Analytics, Google Maps, Webmaster Tools, Salesautopilot, Google Calendar, Woocommerce és sorolhatnám… Számtalan platformon kell jelen lenni, számtalan platformot kell követni és összehangolni!

Kérj egyedi árajánlatot!

Kérj egyedi árajánlatot!